Vastuuvapaus

 

Luethan hoitomuotojen esittelytiedot ja huomioit tilanteet, jolloin hoito ei ole mahdollinen.

Huomioithan myös ja olet tietoinen, että osallistuessasi tarjolla oleviin hoitoihin, teet sen omalla vastuullasi.

Nämä hoitomuodot eivät korvaa lääkärin antamaa diagnoosia tai lääkärin määräämää hoitoa/lääkitystä. Mikäli epäilet hoidon sopivuutta, varmista se hoitavalta lääkäriltäsi ennen hoidon varaamista.

Hyväksyt ja ymmärrät, etten tarjoa millään tavoin lääketieteellistä neuvontaa tai mielenterveysneuvontaa.  Älä aloita tai lopeta lääkkeiden ottamista ilman että otat yhteyttä omaan lääkäriisi tai mielenterveystyöntekijään. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota yhteyttä omaan lääketieteelliseen palveluntarjoajaan tai mielenterveystyöntekijään välittömästi.

Kun käytät verkkosivuistoamme, palveluitamme, tuotteitamme tai osallistut johonkin järjestämäämme  tapahtumaan tai kurssille,  hyväksyt ja ymmärrät, että teet sen vapaaehtoisesti ja olet henkilökohtaisesti vastuussa kaikista valinnoistasi, toimista ja tuloksista nyt ja tulevaisuudessa. Hyväksyt kaiken vastuun käyttämästäsi tai käyttämättömistäsi kaikista tämän sivuston kautta tai sen kautta toimitetuista tiedoista.