Tutustutaan
Omat kokemukset ja sitä kautta halu auttaa myös muita, ovat vaikuttaneet suuresti monivuotisen Unelman toteutumiseen:  Perustin Hoitola Unelmakulman 11/2017

Ensikosketukseni reikiin tapahtui v. 2010, jonka jälkeen olen kouluttautunut Mikao Usuin luonnollisen parantamisen menetelmiin, asteet I ja II, kristallihoitaja, intialainen päähieronta, enkelitulkitsija/hoitaja, tiibetiläinen äänimaljahoito ja sointukylpyohjaaja, Himalayan Academy of Sound Healing therapy Level 1-2. Hevosten äänimaljahoidoissa sovellan Sounds for Horses koulutuksen oppeja.

Kristallihoitoja ja muita energiahoitoja teen pääasiassa kaukohoitoina. Ne ovat todella voimallisia ja antavat sekä minulle hoitajana hoidon tekemiseen että asiakkaalle vastaanottajana mahdollisuuden sen vastaanottamiseen juuri silloin, kun se on häiriöttömästi mahdollista toteuttaa.

Äänimaljojen tultua osaksi elämääni oli heti selvä, että ne tulevat olemaan myös jatkossa osa elämääni, jossakin muodossa. Järjestän tapahtumia/pidän äänimaljarentoutuksia,  sointukylpyjä yhdelle tai ryhmille myös tilauksesta.

Joidenkin kristallien energian tunnen todella voimakkaana heti, kun otan sen käteeni. Yksi unelmistani on, että tulevaisuuden hyvinvointikeskuksessani on kristallipuoti. Luonnossa kulkiessakin jotkut kivet päätyvät taskussa myös kotiin asti. Ne ovat niitä, jotka ovat puhutelleet omalla energiallaan juuri minua.

Oma matkani ”parantajana” alkoi omasta reikikokemuksestani. Se oli kehollisesti niin rajusti  puhdistava, että tiesin olevani oikealla tiellä. Niin kuin kaikki, reiki tuli elämääni, kun olin  siihen valmis. Minulla ei ollut hyvä olla. Olin kerännyt kehooni vuosien kuorman  käsittelemättömistä ja  puhumattomista asioista. Tein asioita useimmiten kuten muut halusivat tai olettivat minun tekevän. En osannut/uskaltanut pitää puoliani tarpeeksi, elää omasta voimastani käsin, elää kuten itse olisin halunnut. En välttämättä tuonut julki omaa  mielipidettäni ja joustin.

Kaikki tämä kerääntyi kehooni ja alkoi näkyä myös fyysisinä sairauksina. Kaikenlainen fyysinen ja henkinen stressi kerääntyi ja paheni, joka puolestaan lisäsi suoliston ja vatsan ongelmia, joita oli ollut myös pitkään. Kärsin useita vuosia pahasta ripulista, joka vei minut sairaalakuntoon. Suolisto-ongelmien pahimmat aiheuttajat löytyivät vasta v. 2017 tehdyssä analyysissä, n. 15 vuotta gluteenitonta ja laktoositonta ruokavaliota jo käyttäneenä. Se ei riittänytkään, vaan pitikin olla maidoton ja luontaisesti gluteeniton.

Koska viisaus on jo meissä, osittain osasinkin jo epäillä tiettyjen ruoka aineiden sopimattomuutta keholleni, mutta analyysin kautta sain sitten vahvistuksen aavistuksilleni.  Lisäksi löytyi vielä muutama uusi vältettävä ruoka aine.

Olemme kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Uni, lepo, ruokavalio, liikunta,  parisuhde, perhe, työ, ystävät, harrastukset, ajatukset, mieli, raha-asiat jne. Useimmiten tasapainon löytää vasta yrityksen ja erehdyksen kautta. Jokainen yksilöllisesti omansa ja omassa tahdissaan.

Omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen on sijoitus, jonka tuloksista pääset nauttimaan nopeasti myös sinä itse. Jaksat paremmin ja enemmän, olet levänneempi, palautuneempi ja hyvällä tuulella, otat asiat rennommin, etkä murehdi turhia.

Tässä hetkessä elät tulevaisuuttasi!
Ei siis ole yhdentekevää miten tätä hetkeä elät, mitä ajattelet, mitä teet. Ota osaksi elämääsi jokin sellainen asia/asioita, joka sopii juuri sinulle ja antaa sinulle voimaa jokaiseen päivääsi, hyvän mielen, lisää jaksamista. Se voi olla mitä vaan, mistä juuri sinä voimaannut.

Koska kaikella on aina tarkoituksensa, niin on myös tällä meidän kohtaamisellakin. Kiitos, että olet matkallasi poikennut polulleni ja saan kulkea sitä hetken yhdessä kanssasi. Toivon, että saat minulta eväitä oman itsesi eheyttämiseen, voimaantumiseen juuri sillä tavalla, kuin se on sinulle tässä kohtaa tarkoitettu.

Emme ole koskaan valmiita, matka jatkuu ja se saa uusia ulottuvuuksia, eri tasoja, erilaisia ideoita, ajatuksia, syvyyksiä, näkökulmia, erilaista suhtautumista jokaiselta kurssilta johon osallistut, jokaiselta opettajalta jota seuraat tai kohtaat matkallasi. Kohtaa avoimin mielin ja uteliaisuudella.

Ota käyttöösi niitä oppeja, jotka tuntuu sinunlaisilta, ota jokaiselta jotakin ja muodosta omat tapasi edetä omalla polullasi niiden avulla. Jatkojalosta saamaasi tietoa oman intuitiosi mukaan ja jaa hyväksi koettuja kokemuksia myös muille.

Toivon sinun matkallesi kaikkea hyvää, ihania kohtaamisia polullasi vastaantulevien kanssa. Elä omasta voimastasi käsin ja pidä huolta itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi, kukaan muu ei tee sitä puolestasi!

Sanna