Terveyden Tasapaino -analyysi

 

Väsyttääkö? Nukutko huonosti? Toimiiko vatsasi? Turvottaako? Kärsitkö iho-ongelmista? Oireiletko huonosta sisäilmasta?

Saatamme kuormittaa tietämättämme kehoamme ravinnolla, ravintolisillä tai esim. kosmetiikalla, jotka eivät ole kehollemme välttämättä sopivia. Ajan mittaan, nämä soveltumattomat kehoamme kuormittavat tekijät saavat sen reagoimaan erilaisin tavoin, kuten esim. suolisto- tai iho-ongelmilla, joihin ei välttämättä löydä helposti syytä. Ja kun  juurisyy jää selvittämättä, saattaa kehon kuormitusta tietämättään vielä entisestään lisätä uusilla sopimattomilla aineilla. Kun tiedät, mikä on juuri sinulle ja sinun kehollesi soveltuvaa, monet epämääräiset oireet voivat vähentyä tai jopa poistua.

Hyvinvointi ja terveys ovat elämämme voimavaroja. Haluaisitko saada voimavarasi paremmin käyttöön ja apua terveytesi tasapainottamiseksi tekemällä paremmin kehollesi soveltuvia valintoja?

Jos vastasit kyllä, tervetuloa Terveyden Tasapaino -analyysiin, jossa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti kehon vointia (esim. suolisto, iho, maksa, hermosto, hormonitoiminta, stressi) ja sen epätasapainotiloja, mahdollisia ruoka-aineyliherkkyyksiä sekä vitamiini- ja mineraalitasoja.

Ensimmäisellä vastaanottokäynnillä tehdään noin kaksi tuntia kestävä analyysi. Analyysin tulokset käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa, annetaan ohjeistukset toipumisajan ruokavalioon sekä tarvittaessa ohjeistetaan toipumista nopeuttavien ravintolisien käyttöä.

Kontrollikäynnillä, joka tavallisesti tehdään n. 3 kk:n kuluttua, käydään läpi samoja asioita kuin ensimmäisellä kerrallakin. Kartoitetaan kehon vointia ja nähdään ruokavaliomuutoksen kautta saavutetut positiiviset muutokset kehon toiminnassa. Ruoka-aineita voidaan yleensä jo palauttaa takaisin käyttöön ja vitamiini- sekä hivenainetasot ovat useimmiten selvästi parantuneet. Kontrollikäynnillä selvitetään myös esim. hormonien ja entsyymien sekä hermoston tasapainoa.

Suolisto kuuluu tärkeimpiin terveyden ja hyvinvointimme tukipilareihin ja sen hyvinvointi vaikuttaa koko kehoon, myös mielen hyvinvointiin. Siksi suoliston kuntoon saaminen on kokonaisvaltaisen toipumisen ensimmäinen askel. Kehon epätasapainotilat johtavat erilaisiin ongelmiin. Asiakkaamme ovat neuvoillamme saaneet kipeästi kaipaamaansa apua vatsavaivoihin, iho-oireisiin, nivel- ja uniongelmiin sekä hormonien tasapainottamiseen.

Tämän päivän hektinen elämäntyyli aiheuttaa haasteita ja kuormittaa hermostoa. Autonominen hermosto, vagushermo ja meridiaanit reagoivat herkästi stressiin ja niitä pystytään analyysissä avaamaan ja rauhoittamaan. Myös kehoa kuormittavat virukset, bakteerit, parasiitit ja homeet voidaan kartoittaa ja puhdistaa.

Analyysi tehdään käyttäen MSAS Professional -laitetta.

Me ihmiset olemme sekä biokemiallisia, että sähköisiä järjestelmiä. Bioresonanssilaitteella analysoidaan juuri tämän sähköisen järjestelmän toimintaa. Laitteella lähetetään käsien ja jalkojen akupisteiden kautta heikkoja sähköimpulsseja kehon läpi. Esimerkiksi sydämen toimintaa mittaava EKG-laite tai kehonkoostumusmittaus toimivat samalla periaatteella.

Laite ei kuulu länsimaisen koululääketieteen piiriin, eikä sillä tehdä lääketieteellisiä diagnooseja eikä analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Hoito sopii kaikenikäisille, myös vauvoille. Emme tee mittausta raskaana oleville tai jos sinulla on kehossasi jokin sähköinen laite (esim. sydämen tahdistin tai sähköinen kipupumppu).

LUE myös
https://www.terveydentasapaino.fi/usein-kysyttya/ jotta tiedät miten valmistaudut, mitä otat mukaan, kenelle analyysin voi tehdä jne.

 

*************************

Paikka: HaminJooga, Soramäentie 31, 15880 Hollola

Aika: lauantai 10.8.24

Aikoja on rajoitetusti, varaa pian oma aikasi tästä.

0445192849 tai sähköpostilla hoitola.unelmakulma@gmail.com.

Aikaa varatessa tulee ilmoittaa
– nimi
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite

Ajanvaraukset tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä.
Voit ilmoittautua myös jonoon, mikäli kaikki ajat ovat jo varattu: hoitola.unelmakulma@gmail.com. Otamme yhteyttä, jos jokin ajoista vapautuu mahdollisen peruutuksen takia.

 

Varauksen jälkeen saat sähköpostia, jossa on ohjeet osallistujille. Luethan sen tarkasti, jotta tiedät miten sinun tulee valmistautua analyysiin.

Varatessasi ajan tähän tapahtumaan, hyväksyt nämä varaus- ja peruutusehdot.

Varatessasi ajan, annat luvan lisätä tietosi ajanvarausjärjestelmään, josta saat automaattisesti vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, annat samalla luvan lisätä tietosi sähköpostilistalle, josta voit halutessasi poistua koska tahansa.

Varatun ajan peruutus tulee tehdä viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruuttamattomista poisjäänneistä peritään täysi hinta.

 

Hinta 140 e/hlö

Maksutapa: pankki/luottokortti tai käteinen

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Sydämellisesti tervetuloa!

Riitta-Liisa ja Sanna

 

*******************

Tiedustelut:

 

Riitta-Liisa Aho
0445151741
riittaliisa@terveydentasapaino.fi

 

ajanvaraus

Sanna Kortelainen, Hoitola Unelmakulma
www.unelmakulma.fi
0445192849
hoitola.unelmakulma@gmail.com
@hoitolaunelmakulma
Tälle analyysille Sannan oma henkilökohtainen ISO SUOSITUS!!!
Tämä analyysi oli käänteentekevä ja koko elämää mullistava juttu.