Sointukylpy, äänimaljarentoutus

 

Sointukylpy/äänimaljarentoutus on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus.
Sointukylvyssä harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattaa asiakkaan rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti huolista, arjen kiireistä ja jännityksistä. Sointukylvyssä jokainen kokee yksilöllisen ja ainutlaatuisen matkan omaan sisimpään.

Soinnut resonoivat kaikilla osallistujilla erilailla jokaisen oman kehontilan ja sen hetkisen elämäntilanteen mukaan. Sointukylvyssä ryhmäläiset makaavat mukavasti joogamatoilla viltin alla tai vaihtoehtoisesti istuvat ringissä tai puolikaaressa tuoleilla.  Sointukylpysoittiminani on tällä hetkellä meditaatiokellot, erikokoisia ja -painoisia äänimaljoja, gongi, koshi, sadekeppi ja merirumpu.

Sointukylvyn aikana maljoja voidaan soittaa myös osallistujien keholla tilanteen ja ryhmän mukaan.

Tätä hoitomuotoa ei suositella henkilöille, joilla on syöpähoidot kesken. Kun syöpä on todettu parantuneeksi, voi sointukylpyyn osallistua.

Mikäli osallistujalla on sydämentahdistin tai sydänlääkitys, tulee siitä ilmoittaa ennen tilaisuuden alkua, jotta voin huomioida tämän sointukylvyn aikana.

Sointukylvyn voi tehdä myös ulkona esim. metsässä, puutarhassa, laiturilla, rannalla, kalliolla.. tai yhdistää sen muuhun luonnossa tehtävään toimintaan. Kun pystyy olemaan ja hiljentymään luonnossa vapaasti sekä erilaisten harjoitteiden äärellä, voi saada mahdollisuuden aiempaa syvempään ja kokonaisvaltaisempaan luontokokemukseen aistien herkistymisen ja omalle sisimmälle avautumisen kautta. Samalla luonto hoitaa ja parantaa ja jokainen voi löytää itsestään uudenlaista hyvinvointia ja syvyyttä.

Äänimaljarentoutustapahtumissa pidän tapahtuman alussa sanoitetun rentoutumisosion ennen varsinaisen soiton aloittamista. Se valmistelee ja johdattaa osallistujia syvempään rentoutumisen tilaan.

Kesto
Aikaa varataan n. tunti ja se sisältää alkujohdannon, sointukylvyn n. 45 min ja loppukeskustelun.
Lapsille hoitoaika on lyhyempi n. 10 – 30 min iästä riippuen.

Tilaaminen/ilmoittautuminen
Ks. Ota yhteyttä/yhteystiedot tai kalenteri.
Kalenterissa yleiset äänimaljarentoutustapahtumat ryhmille.

Yksityistapahtumat pienryhmille myös asiakkaan luona, pyydä tarjous.

Katso hinta kohdasta:  Hinnasto/tapahtuman tiedot
Hinta sis alv. 24 %


Lue myös erillinen sivu: VASTUUVAPAUS