Reiki

Jos kaipaat kehon ja mielen tasapainoittamista ja kokonaisvaltaista hoitoa, anna Reikin auttaa. Tämän hoidon voit vastaanottaa kotisohvaltasi kaukohoitona.

Historiaa

Sana Reiki muodostuu kahdesta japaninkielisestä sanasta, Rei ja Ki.

Rei merkitsee lähinnä korkeampaa tajuntaa, joka ohjaa ja luo maailmankaikkeutta, korkeaa viisautta tai universaalia voimaa, joka läpäisee kaiken. Ki on metafyysistä energiaa, joka antaa kaikelle elämän.

Kyse ei ole uskonnosta eikä se vaadi uskonnollisuutta tai uskoa ihmeparantumiseen.

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon ja hoitaa kokonaisvaltaisesti. Japanilainen opettaja Mikao Usui (1865 – 1926) jäljitti ja elvytti reikin perinteen. Yksi hänen oppilaitaan Chujiro Hayashi vihki havaijilaisen Hawayo Takatan reiki-masteriksi. Takatan mukana reiki kulkeutui ensin USA:han ja Kanadaan. Takatan kanadalainen oppilas Wanja ElisabethTwan toi reikin Suomeen 1985. Hän koulutti ensimmäiset suomalaiset reiki-opettajat.

Hoidosta
Reikihoidossa hoitajan käsien kautta kulkeva energia aktivoi kehon ja mielen luonnolliseen paranemisprosessiin. Reikienergia hakeutuu aina sinne missä sitä eniten tarvitaan ja määräytyy juuri sillä voimalla mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan. Hoitaja ei itse vaikuta tähän prosessiin vaan kanavoi energiaa käsiensä kautta hoidettavaan. Hoidettava päättää itse, paljonko vastaanottaa reikiä hoidon aikana, joten reikiä ei voi antaa tai saada liikaa. Reiki hoitaa lempeästi sekä fyysisellä että henkisellä tasolla ja toimii kokonaisvaltaisena eheytymisenä tasapainon ja kasvun suuntana.

Reiki hoitaa kehoa, mieltä ja sielua sekä antaa juuri sitä mitä eniten sillä hetkellä tarvitsee. Jos on esim. väsynyt, reiki antaa lisää energiaa, jos on levoton, reiki antaa levollisuutta. Hoito rentouttaa kehoa ja mieltä sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia.  Se tuo hoidettavan läsnä olevaksi kehossaan ja tietoiseksi luonnollisesta, rauhallisesta olotilasta sisällämme. Se hoitaa kipuja rentouttaen ja antaen lisää energiaa elämäämme.

Reiki sopii erinomaisesti lievittämään esim. väsymystä, masennusta, rauhattomuutta, keskittymisvaikeuksia ja unettomuutta. Reikiä voi käyttää myös keinona itsetuntemuksen lisäämiseen.

Reiki ei ole aikaan eikä paikkaan sidottu, sitä voidaan lähettää esim. ihmisille, asioille ja tapahtumille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä tässä hetkessä.

Tuntemukset hoidon aikana tai sen jälkeen
Tuntemukset vaihtelevat yksilöllisesti. Joitain saattaa itkettää tai naurattaa, joku saattaa nukahtaa kesken hoidon. Esim. kivut ja säryt ovat vähentyneet, päänsärky loppunut, on itkettänyt, ollut levollinen olo, iloinen olo, saanut paremmin nukuttua jne. Voi olla myös, että hoidettava ei koe juuri minkäänlaisia tuntemuksia.

Hoito toteutetaan ensisijaisesti kaukohoitona. Kaukohoito on tehokas ja sinulla on mahdollisuus järjestää hoidon vastaanottamiseen häiriötön aika ja tila. Voit vastaanottaa hoidon makuuasennossa mukavat rennot vaatteet päällä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Tällöin voit rentoutua vastaanottamaan hoidon rauhallisessa ympäristössä. Ilmoitan sinulle erikseen, kun hoito on valmis vastaanotettavaksi. Hoidon jälkeen otan sinuun yhteyttä sovitulla tavalla. Hoidon aikana käyn pääsääntöisesti läpi 7 chakraa eli energiakeskusta ja intuitiivisesti hoidan myös muita alueita tarpeen mukaan.

Tilaaminen
Ks. Ota yhteyttä/yhteystiedot

Katso hinta kohdasta: Hinnasto
Hinta sis alv. 24 %

Lue myös erillinen sivu: VASTUUVAPAUS