Maalausta ja äänimaljat, luovuutta sielussoinnuin

 

Paikka: HaminJooga, Soramäentie 31, 15880 Hollola

Tiistai 27.8.2024, klo 18.00 – 21.00

Äänimaljat tarjoavat ihanan rentoutumishetken, jossa jokainen kokee yksilöllisen ja ainutlaatuisen matkan omaan sisimpään. Soinnut resonoivat kaikilla osallistujilla erilailla, jokaisen oman kehontilan ja sen hetkisen elämäntilanteen mukaan. Harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattaa sinut rentoutumisen tilaan, jossa sekä keho että mieli voivat päästää irti huolista, arjen kiireistä ja jännityksistä. Sointukylvyssä ryhmäläiset istuvat tyynyllä tai makaavat alustalla tai seisovat, kukin sen mukaan mikä itselle tuntuu kutsuvalta siinä hetkessä. Syöpäpotilaat voivat osallistua, kun syöpä on todettu parantuneeksi. Akuutissa tilassa oleva migreeni on este osallistumiselle tai jos migreeni on tuloillaan. Maljoja soitetaan intuitiivisesti myös maalaamisen aikana.

Sointukylvyn aikana laskeudumme luomisen tilaan, minkä jälkeen aloitamme maalaamisen. Väreinä käytämme kyniä, liituja, mustetta ja vesiliukoisia värejä. Halutessasi voit ottaa omat kynät tai vesiliukoiset värit mukaan. Saat kaiken tarvitsemasi materiaalin maalaukseen paikan päältä. Pohjina käytämme valmiita maalauspohjia.

Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla. Voit vapautua esittävän kuvallisen ilmaisun lainalaisuuksista, ajatuksestasi, että sinun pitäisi osata tai kuvan pitäisi esittää jotain kuvitelmaasi vastaavaa. Anna luovalle ilmaisulle tilaa ja anna mennä, katso mitä syntyy. Kaikki osaavat luoda! Tämä on inspiroiva ja rentouttava luovan ilmaisun hetki.

Ota mukaasi istumatyyny, vesipullo, avoin mieli ja kiristämättömät, mukavat vaatteet ja lämpimät sukat. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule juuri sellaisena kuin olet.

Tapahtumassa on vapaasti tarjolla kahvia, teetä ja pikkupurtavaa.

 

Ilmoittautumiset helposti suoraan kalenterista tai 0445192849 tai sähköpostilla hoitola.unelmakulma@gmail.com.

Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa
– nimi
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite

Ilmoittautumiset viimeistään vuorokautta ennen tapahtumaa (24 tuntia ennen).

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostia, jossa ohjeet osallistujille ja peruutusehdot. Luethan sen ja tarkistat, että olet ilmoittautunut oikeaan tapahtumaan. Kiitos!

Ilmoittautuessasi tähän tapahtumaan, hyväksyt nämä ilmoittautumis- ja peruutusehdot.

Ilmoittautuessasi annat luvan lisätä tietosi ajanvarausjärjestelmään, josta saat automaattisesti vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli et vielä ole uutiskirjeeni tilaaja, annat samalla luvan lisätä tietosi sähköpostilistalle, josta voit halutetessasi poistua koska tahansa.

Ilmoittautumisen peruutus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa. Peruuttamattomista poisjäänneistä peritään täysi hinta.

Pidätämme oikeuden perua tapahtuman vähäisen osallistujamäärän, ohjaajan sairastumisen, sääolosuhteiden tms. syyn takia. Tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle heti tällaisen tilanteen varmistumisen jälkeen.

Jonotus kalenterin kautta on mahdollinen, mikäli kaikki paikat on varattu.

Hinta 45 e/hlö/kerta

Maksuehdot
– ensisijaisesti pankkikortti/luottokortti, Mobile Pay
(- käteinen tasaraha)

 

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Sydämellisesti tervetuloa oman itsesi ja luovuutesi äärelle!

Marjo ja Sanna

 

*******************

Vetäjät/tiedustelut:

 

taide:

Marjo Akkanen on monipuolinen kuvataiteilija ja Vedic Art opettaja.
Oman taiteensa ohella hän toimii yrittäjänä ja kuvataiteen tuntiopettajana kansalaisopistoissa.
https://akanpaja.weebly.com/
040-7644570
akanpaja@gmail.com

 

sointukylpy/äänimaljat:

Sanna Kortelainen, Hoitola Unelmakulma
Hän soittaa intuitiivisesti äänimaljoja ja luo taidetta eri menetelmin.
www.unelmakulma.fi
puh. 044 5192849
hoitola.unelmakulma@gmail.com
@hoitolaunelmakulma
@healingsoundswithlovebysanna
@art_sannamarika