Maadoittuminen

Yksinkertaisin ja helpoin esimerkki maadoittumisesta on kävely paljain jaloin luonnossa.

Vinkki:
Mene metsään, ole hetki hiljaa paikallasi, sulje silmät, hengittele rauhallisesti sisään ja ulos, kuuntele luontoa, tunne maan vetovoima kehossasi. Anna luonnon auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan. Huomaa, miten kuulet kaikki sellaisetkin luonnon äänet, joita et aikaisemmin ole kuullut. Yksinkertaisesti nauti luonnon antamasta ilmaisesta hyvästä olosta ja rentoutumisesta. Jätä samalla mielestäsi kaikki huolet ja murheet ja palaa kotiin uudistuneena ja virkistyneenä hyvissä energioissa.

Maadoittumisessa yhdistyt maan luonnollisiin ja hienovaraisiin energioihin eli olet yhteydessä Äiti Maan energioihin. Keho tasoittuu samalle energiatasolle maan kanssa. Vietä säännöllisesti paljon aikaa luonnossa. Kuvittele miten jalkapohjistasi kasvaa paksut, suuret juuret maahan. Olet varmasti kuullut tai lukenut myös monen julkisuuden henkilön kertovan heidän haastatteluissaan siitä, miten he “lataavat akkuja” luonnossa/metsässä.

Maadoittuminen on kaikille tarpeellista. Monet oireet, jotka ovat useille tuttuja, johtuvat huonosta maadoittumisesta. Esimerkkejä oireista:
päänsärky, migreeni, huimaus, pyörrytys, törmäily, paniikki, väsymys, huono epämukava olo, tavaroiden tiputtelu, muiden negatiivisten energioiden imeminen.

Maadoita itsesi joka päivä.
Voit paremmin ja tasapainoisemmin, kun yhdistät energiasi maan energioihin. Unesi paranee, säryt ja stressi häviää. Palaudut nopeammin keholle raskaiden suoritusten jälkeen.

Tästä voit katsoa helpon ja yksinkertaisen maadoittumisharjoituksen:

https://www.youtube.com/watch?v=eTH3RL1F4U0