Eheydy äänimaljojen ja kristallien avustamana tai hoida itseäsi omilla maljoilla

Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
387,00 €
Aloita käyttö


TERVETULOA VOIMAANTUMAAN JA EHEYTYMÄÄN ÄÄNIMALJOJEN HOITAVIEN SOINTUJEN PARIIN YHDESSÄ LUMOAVIEN KRISTALLIEN KANSSA

Mahtavaa, että haluat panostaa omaan hyvinvointiisi ja voida paremmin!

Suosittelen käymään aineiston läpi järjestyksessä, jonka jälkeen voit sitten itse päättää miten etenet. Aloita kohdasta: Tervetuloa, aloita tästä.

Kaikki videot/äänitteet ovat mp4-tiedostoina ja kaikki tekstitiedostot ovat pdf-tiedostoina. Kurssialusta on käytettävissäsi 6 kk. Suosittelen lataamaan haluamasi aineiston omalle laitteellesi.

Maljasoittoja suosittelen kuuntelemaan aloittamalla juurichakrasta ylöspäin. Käy läpi kaikki chakrasoitot chakrajärjestyksessä, jotta kaikki chakrat tulee huomioitua eikä energia jää jumiin chakrojen väliin.

Kun olet hoitanut kaikki chakrat, sen jälkeen voit tehdä täsmähoitoja vain haluamillesi chakroille. Tai jos tilanteesi on akuutti ja intuitio ohjaa sinua hoitamaan jotain tiettyä chakraa, niin täsmähoida sitä ensin muutamia kertoja peräkkäin, jonka jälkeen käyt sitten läpi kaikki muut chakrat järjestyksessä. Jatkossa voit sitten hoitaa joko täsmähoitaen tai kaikkia chakroja tilanteen  mukaan.  Tee hoitoja kuitenkin niin, että aina välillä hoidat kaikki chakrat läpi. Näin energia pääsee virtaamaan vapaammin, kun chakrat pysyvät paremmin tasapainossa.

Itsehoito-ohjeet omilla maljoilla tehtäviin hoitoihin liittyvät vain oman itsensä hoitamiseen. Suosittelen käymään kurssimateriaalin kokonaisuudessaan läpi, vaikka ottaisit vain omilla maljoilla tehtävät ohjeet käyttöön.

Voit jakaa kokemuksiasi tai jättää kysymyksiä aina jokaisen aiheen alle.

Kiitos, että poikkesit polulleni ja kuljet sitä hetken kanssani!

Sanna