Kristallihoito

Kannatko kotiisi luonnosta löytyviä kauniita kiviä, jotka kutsuvat sinua keräämään niitä mukaasi ja samalla kohotat kotisi energioita tietämättäsi? Hakeudutko aurinkoisena kesäpäivänä lämpimälle kalliolle lepäämään ? Huomaatko, miten lataat akkujasi samalla huomaamatta. Oletko kiinnostunut kivistä ja niiden tasapainoittavista energioista?

Tämä hoitomuoto voisi olla sinulle oikein hyvä vaihtoehto ja se voidaan toteuttaa myös kaukohoitona.

Kristallihoito
* on rentouttava, puhdistava
* vapauttaa tukkiutunutta energiaa
* tukee henkistä kasvua, edistää terveyttä
* tasapainottaa chakroja
* kohottaa energioita
* maadoittaa

Elektromagneettinen kenttämme (aura) on hyvin herkkä ja monet asiat voivat saada sen helposti epätasapainoon. Olemme hyvin herkkiä omille ajatuksillemme ja muille ”ulkopuolisille” energioille. Esimer­kiksi tukahdutetut tai käsittelemättömät tunteet voivat loppujen lopuksi manifestoitua kehoon sairauksiksi. Usein sairauden var­sinaiset syyt on kylvetty jo paljon aikaisemmin kuin keho alkaa näyttämään oireita tasapainottomuudesta.

Chakramme eli energiakeskuksemme ovat hyvin herkkiä ja reagoivat ympäris­tön energioihin helposti, joten tästä syystä ne reagoivat myös kris­talleihin/kiteisiin/kiviin. Sana kivi viittaa tässä esittelyssä mihin tahansa kristalleihin, erilaisiin mineraaleihin tai kivilajeihin. Kivet edistävät terveyttä ja tasapainoa niin kehon, mielen, tunteiden kuin sielunkin tasolla tasapainottamalla chakroja. Kivien energia on tasapainoista ja tietyn taajuista ja tällä värähtelytaajuudella ”muistutetaan” chakroja niiden oikeasta toimintatavasta. Tällöin chakrojen tasapaino palautuu luonnostaan.

Chakran kohdalle asetettu kivi keskittää parantavan energiansa suoraan kyseiselle alueelle.  Keho, tunteet, mieli ja henki tyyntyvät luonnollisella tavalla ja tarvittava eheytyminen voi alkaa.  On aina myös hoidettavan vastuulla, että hän on valmis päästämään näistä vanhoista asioista irti ja vastaanot­tamaan uuden energian, joka on hoidon aikana tarjolla.

Ihmiset ovat käyttäneet erilaisia kiviä vuosituhansien ajan ja hyödyntäneet niitä chakrojen tasapainottamisessa kaikkialla maailmassa. Olotilasi muuttuu paremmaksi jo pelkästään siitä, kun tuot kotiisi kivien luonnollisen kauneuden. Kivien kanssa on turvallista työskennellä, eikä niiden käytöstä seuraa minkäänlaisia haitallisia sivuvaikutuksia. Jos energiasi ovat jo ennestään tasapainossa, kivet eivät vaikuta sinuun millään tavalla, ne vain näyttävät kauniilta.

Kivet ja kiteet ovat luonnosta löytyviä mineraaleja tai niiden yhdistelmiä. Koska kivilajeja on äärettömän paljon ja niistä kertovaa yksityiskohtaista kirjallisuutta on hyvin saatavilla, kerron  tässä vain yhden tasapainottavan kiviesimerkin jokaista hoidettavaa 12 chakraa kohti.

Tähtiportti, ääretön tietoisuus, yhteys alkulähteeseen
Kalsiitti

Sielutähti; uusi alku, ykseys
Seleniitti

Kausaalichakra; viestit ja uudet näkemykset korkeammilta henkisiltä tasoilta
Sugiliitti

Kruunuchakra; henkisyys, yhteys maailmankaikkeuteen, mielikuvitus, tietoisuus, optimismi
Ametisti

Kolmas Silmä (otsachakra); mieli, ideat, ajatukset, unet, psyykkiset kyvyt, selvänäköisyys
Lapis latzuli

Kurkkuchakra; kommunikaatio, ilmaisu, vastuullisuus, vapaus, johtajuus
Sininen pitsiakaatti

Sydänchakra; rakkaus, turvallisuus, luottamus, ihmissuhteet
Malakiitti

Solar Plexus; tieto, fyysinen keskus, henkilökohtainen voima, tunteet, itseluottamus
Sitriini

Napachakra; tunteet, aistillisuus, seurallisuus
Tuliakaatti

Sakraalichakra; yhteys muihin ihmisiin, luovuus, tunteet, energia, itseluottamus, seksuaaliset vietit
Karneoli

Juurichakra; eloonjääminen, terveys, yltäkylläisyys, yhteys maahan, elämässä eteneminen
Punainen jaspis

Maatähti; maadoittuminen
Hematiitti

Hoidosta
Valitsen hoidossa käytettävät kristallit etukäteen ennen hoidon alkua chakroille sopivien kristallityyppien ja/tai intuition mukaan. Kristallit vaikuttavat n. 25 min, jolloin keskityn hoitoon chakroittain. Hoidon lopuksi tehdään auran puhdistus ja energiasuojaukset.

Hoidon jälkeen
– Juo paljon vettä muutaman päivän ajan, koska hoito on hyvin puhdistava ja hoitava.
– Kiinnitä huomiota maadoittumiseen.
– Syö kevyttä ruokaa.
– Vietä loppupäivä mahdollisimman rauhassa ja kiinnitä huomiota rentoutumiseen.
– Vältä negatiivisia ajatuksia ja yritä keskittyä positiivisuuteen – näin parantava ja positiivinen energia välittyy mahdollisimman hyvin energioihisi.

Hoito toteutetaan ensisijaisesti kaukohoitona.
Kaukohoito on tehokas ja sinulla on mahdollisuus järjestää hoidon vastaanottamiseen häiriötön aika ja tila. Voit vastaanottaa hoidon juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Tällöin voit rentoutua vastaanottamaan hoidon rauhallisessa ympäristössä. Ilmoitan sinulle erikseen, kun hoito on valmis vastaanotettavaksi. Hoidon jälkeen otan sinuun yhteyttä sovitulla tavalla.

Tilaaminen
Ks. Ota yhteyttä/yhteystiedot.

Katso hinta kohdasta: Hinnasto
Hinta sis alv. 24 %

Lue myös erillinen sivu: VASTUUVAPAUS