EnkelitulkintaSuosittelen sinua tilaamaan kirjallisen Enkelitulkinnan, joka on kanavoitu henkilökohtaisesti juuri Sinulle, jos tunnet olevasi jonkinlaisessa risteyksessä punnitsemassa eri vaihtoehtoja, etkä oikein tiedä kumman polun valitsisit tässä elämänvaiheessa. Olet ajatuksinesi umpikujassa ja toivoisit niiden selkeytyvän. Parisuhdekuviot mahdollisesti askarruttavat ja työelämään liittyvät haasteet mietityttävät. Toivot saavasi ohjausta ja vahvistusta omille tuntemuksillesi ja pääseväsi eroon päättämättömyydestä.

Enkelitulkinnassa kanavoidaan enkeleiden välittämiä viestejä ja ohjausta asiakkaan tähän hetkeen. Enkelitulkinta ei ole tulevaisuuden ennustamista, vaan enkeleiden viestien kanavoimista eli enkeleiden viestien välittämistä. Enkelit tuovat näkemystä, jotta voimme tehdä valintoja omaksi korkeimmaksi parhaaksemme ja he vahvistavat yhteyttämme sielumme viisauteen.

Enkeleiden viestit käsittelevät juuri niitä asioita, mitkä ovat jokaiselle henkilökohtaisesti juuri nyt ajankohtaisia. He pureutuvat asioihin, joissa meidän oma mieli epäilee päätöksentekoa ja he auttavat vahvistamaan omaa sisäistä tunnettamme, jotta pystymme siitä käsin toimimaan vahvemmin omassa elämässämme. Enkelit eivät välttämättä anna suoraa vastausta mielessä askarruttavaan aiheeseen tai kysymykseen vaan he kertovat niitä viestejä, jotka liittyvät asiakkaan tähän hetkeen.

Toimin intuitiivisesti ja tarvittaessa käytän tulkinnan tekemisessä enkelikortteja tilanteen mukaan.

Tulkinta on minimissään n. 3-sivuinen.

Tilaaminen
Teen tulkintoja vain tilaajalle itselleen.
Ks. Ota yhteyttä/yhteystiedot
Kerro tilatessasi myös tulkinnan toimitustapa, lähetetäänkö se sähköpostilla vai perinteisellä postilla.

Katso hinta kohdasta: Hinnasto

Hinta sis alv. 24 %