Enkelienergiahoito


Oletko kiinnostunut enkeleistä? Haluatko heidän hoitavan sinua yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti? Jos tunnet tämän hoidon kutsuvan, olet sen tarpeessa. Tämän hoidon voit vastaanottaa tehokkaasti kaukohoitona.

Enkelienergiahoidossa kanavoidaan enkeleiden välittämää erittäin korkeavärähteistä parantavaa, rakkaudellista ja hoitavaa energiaa. Enkelihoito on aina ihana ja rakkaudellinen kokemus. Parantava energia ei liity pelkästään fyysisen kehomme parantumiseen, vaan sillä tarkoitetaan kokonaisvaltaisempaa muutosta.

Kun avaudumme vastaanottamaan enkeleiden parannusta, he tuovat korkeavärähteistä energiaa meihin siten, mikä palvelee meidän omaa korkeinta parastamme sillä hetkellä. Oma ajattelumme vaikuttaa fyysiseen kehoomme ja siinä tapahtuvat asiat eivät ole sattumia. Jos jokin osa meissä vastustaa muutosta, niin enkelitkään eivät voi pakottaa mitään tapahtumaan. Muutosta tapahtuu vain, jos se palvelee meidän korkeinta parastamme.  Meidän täytyy olla valmiita päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele ja olla valmiita vastaanottamaan muutos.

Enkelienergia auttaa meitä avautumaan ja tuntemaan vahvemmin oman sydämemme ja rakkauden sisimmässämme. Hoidettavan omasta tilanteesta riippuen, hoito saattaa saada aikaiseksi hyvin erilaisia muutoksia. Hoito on hyvin kokonaisvaltaista ja vaikuttaa jokaiseen osaan meissä. Hoitoa välitetään auraamme, jolloin se vaikuttaa tunteisiimme, ajatusmalleihimme, ajatuksiimme ja fyysiseen kehoomme.

Tuntemukset hoidon aikana voivat olla hyvin erilaisia riippuen hoidettavan sen hetkisestä tilanteesta. Hoitokokemus on kuitenkin aina ihana ja rakkaudellinen. Mitä avoimempia olemme, sitä vahvemmin enkelit voivat vaikuttaa meihin. Enkelihoidossa enkelit tekevät juuri sen, mikä on hoidettavalle parhaaksi ja hoito sopii kaikille.

Hoidon jälkeen kannattaa kiinnittää huomiota maadoittumiseen, esim. luonnossa olemiseen, veden juomiseen, rentoutumiseen ja tähän hetkeen keskittymiseen, lempeyteen ja kauniisiin ajatuksiin. On tärkeää kuunnella omaa kehoaan ja sen viestejä.

Hoito toteutetaan ensisijaisesti kaukohoitona. Kaukohoito on tehokas ja sinulla on mahdollisuus järjestää hoidon vastaanottamiseen häiriötön aika ja tila. Voit vastaanottaa hoidon juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Tällöin voit rentoutua vastaanottamaan hoidon rauhallisessa ympäristössä. Ilmoitan sinulle erikseen, kun hoito on valmis vastaanotettavaksi. Hoidon jälkeen otan sinuun yhteyttä sovitulla tavalla.

Tilaaminen
Ks. Ota yhteyttä/yhteystiedot.

Katso hinta kohdasta: Hinnasto
Hinta sis alv. 24 %

Lue myös erillinen sivu: VASTUUVAPAUS