Enkelienergiahoito & kirjallinen Enkelitulkinta

ENKELIENERGIAHOITO

Oletko kiinnostunut enkeleistä? Haluatko heidän hoitavan sinua yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti?
Jos tunnet tämän hoidon kutsuvan, olet sen tarpeessa.
Tämän hoidon voit vastaanottaa tehokkaasti kaukohoitona.

Enkelienergiahoidossa kanavoidaan enkeleiden välittämää erittäin korkeavärähteistä parantavaa, rakkaudellista ja hoitavaa energiaa. Enkelihoito on aina ihana ja rakkaudellinen kokemus. Parantava energia ei liity pelkästään fyysisen kehomme parantumiseen, vaan sillä tarkoitetaan kokonaisvaltaisempaa muutosta.

Kun avaudumme vastaanottamaan enkeleiden parannusta, he tuovat korkeavärähteistä energiaa meihin siten, mikä palvelee meidän omaa korkeinta parastamme sillä hetkellä. Oma ajattelumme vaikuttaa fyysiseen kehoomme ja siinä tapahtuvat asiat eivät ole sattumia. Jos jokin osa meissä vastustaa muutosta, niin enkelitkään eivät voi pakottaa mitään tapahtumaan. Muutosta tapahtuu vain, jos se palvelee meidän korkeinta parastamme.  Meidän täytyy olla valmiita päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele ja olla valmiita vastaanottamaan muutos.

Enkelienergia auttaa meitä avautumaan ja tuntemaan vahvemmin oman sydämemme ja rakkauden sisimmässämme. Hoidettavan omasta tilanteesta riippuen, hoito saattaa saada aikaiseksi hyvin erilaisia muutoksia. Hoito on hyvin kokonaisvaltaista ja vaikuttaa jokaiseen osaan meissä. Hoitoa välitetään auraamme, jolloin se vaikuttaa tunteisiimme, ajatusmalleihimme, ajatuksiimme ja fyysiseen kehoomme.

Tuntemukset hoidon aikana voivat olla hyvin erilaisia riippuen hoidettavan sen hetkisestä tilanteesta. Hoitokokemus on kuitenkin aina ihana ja rakkaudellinen. Mitä avoimempia olemme, sitä vahvemmin enkelit voivat vaikuttaa meihin. Enkelihoidossa enkelit tekevät juuri sen, mikä on hoidettavalle parhaaksi ja hoito sopii kaikille.

Hoidon jälkeen kannattaa kiinnittää huomiota maadoittumiseen, esim. luonnossa olemiseen, veden juomiseen, rentoutumiseen ja tähän hetkeen keskittymiseen, lempeyteen ja kauniisiin ajatuksiin. On tärkeää kuunnella omaa kehoaan ja sen viestejä.

Tällä hetkellä minulla ei ole erillistä hoitotilaa, joten hoito toteutetaan kaukohoitona.
Kaukohoito on tehokas ja sinulla on mahdollisuus järjestää hoidon vastaanottamiseen häiriötön aika ja tila. Voit vastaanottaa hoidon juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Tällöin voit rentoutua vastaanottamaan hoidon rauhallisessa ympäristössä. Ilmoitan sinulle erikseen, kun hoito on valmis vastaanotettavaksi. Hoidon jälkeen otan sinuun yhteyttä sovitulla tavalla.

Tilaaminen

Tilauksen voit tehdä yhteydenottolomakkeella kohdassa: Yhteystiedot
tai sähköpostitse osoitteella hoitola.unelmakulma  (at)  gmail.com tai puhelimitse.

Muistathan mainita yhteydenotossasi, että mitä tuotetta tilaat.

Katso hinta kohdasta: Hinnasto
Hinta sis alv. 24 %
Lue myös erillinen sivu: VASTUUVAPAUS

Lähetän laskun, kun hoito on valmis vastaanotettavaksi. Maksuaika 7 pv.

KIRJALLINEN ENKELITULKINTA

Suosittelen sinua tilaamaan kirjallisen Enkelitulkinnan, joka on kanavoitu henkilökohtaisesti juuri Sinulle, jos tunnet olevasi jonkinlaisessa risteyksessä punnitsemassa eri vaihtoehtoja, etkä oikein tiedä kumman polun valitsisit tässä elämänvaiheessa. Olet ajatuksinesi umpikujassa ja toivoisit niiden selkeytyvän. Parisuhdekuviot mahdollisesti askarruttavat ja työelämään liittyvät haasteet mietityttävät. Toivot saavasi ohjausta ja vahvistusta omille tuntemuksillesi ja pääseväsi eroon päättämättömyydestä.

Enkelitulkinnassa kanavoidaan enkeleiden välittämiä viestejä ja ohjausta asiakkaan tähän hetkeen. Enkelitulkinta ei ole tulevaisuuden ennustamista, vaan enkeleiden viestien kanavoimista eli enkeleiden viestien välittämistä. Enkelit tuovat näkemystä, jotta voimme tehdä valintoja omaksi korkeimmaksi parhaaksemme ja he vahvistavat yhteyttämme sielumme viisauteen.  

Enkeleiden viestit käsittelevät juuri niitä asioita, mitkä ovat jokaiselle henkilökohtaisesti juuri nyt ajankohtaisia. He pureutuvat asioihin, joissa meidän oma mieli epäilee päätöksentekoa ja he auttavat vahvistamaan omaa sisäistä tunnettamme, jotta pystymme siitä käsin toimimaan vahvemmin omassa elämässämme. Enkelit eivät välttämättä anna suoraa vastausta mielessä askarruttavaan aiheeseen tai kysymykseen vaan he kertovat niitä viestejä, jotka liittyvät asiakkaan tähän hetkeen.

Toimin intuitiivisesti ja tarvittaessa käytän tulkinnan tekemisessä enkelikortteja tilanteen mukaan.

Tulkinta on minimissään n. 3-sivuinen.

Tilaaminen

Teen tulkintoja vain tilaajalle itselleen.

Tilauksen voit tehdä yhteydenottolomakkeella kohdassa: Yhteystiedot
tai sähköpostitse osoitteella hoitola.unelmakulma  (at)  gmail.com tai puhelimitse.

Mainitse viestissäsi nimesi ja osoitteesi laskutusta varten. Kerro myös tulkinnan toimitustapa, lähetetäänkö se sähköpostilla vai perinteisellä postilla.

Katso hinta kohdasta: Hinnasto
Hinta sis alv. 24 %


Lähetän laskun tulkinnan mukana. Maksuaika 7 pv.