@art_sannamarika

Instagram @art_sannamarika
Sama näkymä (ja teksti) kaikille, silti jokainen näkee, aistii ja käsittelee näkemänsä eri tavalla, jokaisen omasta näkökulmasta käsin. Tähän vaikuttaa jokaisen oma elämäntilanne, miten asioita näkee/kokee, miltä kantilta niitä katselee.

Kuvia tekstein, piirroksia, maalauksia, valokuvia…

Myytävänä myös painotuotteita, esim. kierrevihkoja luovemmille muistiinpanoille ja postikortteja, joissa käytetty ottamiani kuvia. Kaikki omaa käsialaa ja Suomessa painettu/valmistettu.

 

***********************************

Sinulle kanavoitu näkymä saattaa selkeyttää ja auttaa sinua oman elämäsi unelmien toteuttamisessa.

Näkymä Sinulle toteutetaan A4 kokoiselle paperille puuväreillä piirtäen. Näkymä voidaan toteuttaa myös muulla intuition kertomalla tavalla tai koolla mikäli siihen erikseen ohjataan. Piirroksessa/teoksessa on näkymä, joka minulle sinusta yksilöllisesti annetaan ja liitän siihen myös juuri sinulle kanavoidun enkelten viestin.

Näkymän sanoma avautuu sinulle hetkessä tai sen kertoma asia avautuu sinulle vasta ajan kanssa. Anna ajan tehdä tehtävänsä alitajunnassasi ja viestin merkitys paljastuu sinulle sellaisena kuin se on tarkoitettu. 

Pysähdy, tutki, katsele, ole läsnä hetkessä. Anna näkymän hoitaa sinua. Vastaanotat sen kertoman yhteyden silloin, kun olet siihen valmis. Avaudut vastaanottamaan kuvaan ja viestiin ladatun tiedon paljon paremmin, kun olet avoin ja vastaanottavainen.

Piirros/teos viesteineen lähetetään sähköpostitse PDF- ja JPG-muodoissa ja alkuperäisen toimitan postitse, mikäli niin haluat. Alkuperäisen piirroksen/teoksen vastaanottamista lämpimästi suosittelen, koska siitä näet teoksen todelliset värit, kokonaisvaltaisen energian, tunnelman ja merkityksen, jotka sähköisistä versioista eivät näy. Voin toimittaa teoksen myös vain postitse, ihan miten tilausvaiheessa sovitaan.

Tilaaminen

Tilauksen voit tehdä yhteydenottolomakkeella kohdassa: Yhteystiedot
tai sähköpostitse osoitteella hoitola.unelmakulma@gmail.com tai puhelimitse.

Muistathan mainita yhteydenotossasi, että mitä tuotetta tilaat.

Katso hinta kohdasta:  Hinnasto
Hinta sis alv. 10 %
Lähetän laskun kuvatoimituksen mukana. Maksuaika 7 pv.

Mikäli haluat tilata piirroksen toiselle lahjaksi, häneltä tulee olla siihen suostumus. Kerro tilausvaiheessa, että olet luvan häneltä pyytänyt. Kiitos!