Yhteystiedot

Vastuuvapaus:

Luethan hoitomuotojen esittelytiedot ja huomioit tilanteet, jolloin hoito ei ole mahdollinen. Huomioithan myös ja olet tietoinen, että osallistuessasi tarjolla oleviin hoitoihin, teet sen omalla vastuullasi. Nämä hoitomuodot eivät korvaa lääkärin antamaa diagnoosia tai lääkärin määräämää hoitoa/lääkitystä. Mikäli epäilet hoidon sopivuutta, varmista se hoitavalta lääkäriltäsi ennen hoidon varaamista.

Ajan varaaminen/tuotteiden tilaaminen:

Mikäli et tavoita minua puhelimitse, toivon, että lähetät soittopyynnön erillisenä tekstiviestinä ja kerrot myös milloin sinut parhaiten tavoittaa. Tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Muistathan kertoa yhteydenotossasi, mitä tuotetta tai palvelua yhteydenottosi koskee. Kiitos!
(Yhteydenottolomakkeella lähetetyt viestit voivat joskus jäädä matkalle, eivätkä saavu koskaan perille. Jos en ole reagoinut lähettämääsi yhteydenottoon 3 vrk:n kuluessa, pyydän ottamaan uudelleen yhteyttä toisella tavalla.)

Lahjakortit:

Katso erilliset ohjeet kohdasta Lahjakortit.

Hoitotila

Tällä hetkellä minulla ei ole erillistä hoitotilaa, siksi hoidot tehdään pääasiassa kaukohoitoina. Intialaista päähierontaa, tiibetiläistä äänimaljahoitoa ja sointukylpyjä teen asiakkaan luona mahdollisuuksien mukaan Päijät-Hämeessä Hollola/Lahti –alueella.

Puh. 044 519 2849 Sanna Kortelainen
hoitola.unelmakulma  (at)  gmail.com

Y-tunnus: 2866490-9
Alv-numero: FI28664909

Yhteydenotto