Yhteystiedot

Vastuuvapaus:

Luethan hoitomuotojen esittelytiedot ja huomioit tilanteet, jolloin hoito ei ole mahdollinen. Palvelumme eivät sovellu henkilöille joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä.  Huomioithan myös ja olet tietoinen, että osallistuessasi tarjolla oleviin hoitoihin, teet sen omalla vastuullasi. Nämä hoitomuodot eivät korvaa lääkärin antamaa diagnoosia tai lääkärin määräämää hoitoa/lääkitystä. Mikäli epäilet hoidon sopivuutta, varmista se hoitavalta lääkäriltäsi ennen hoidon varaamista.

Ajan varaaminen:

Huomioithan, että en vastaa puheluihin hoidon aikana. Soitan takaisin, kun se on mahdollista. Mikäli et tavoita minua puhelimitse, toivon, että lähetät soittopyynnön erillisenä tekstiviestinä ja kerrot myös milloin sinut parhaiten tavoittaa. Tai jätä viesti sähköpostitse tai  yhteydenottolomakkeella. Kiitos!

 

Hoitotila:

Tällä hetkellä minulla ei ole erillistä hoitotilaa, joten teen hoitoja pääasiassa kaukohoitona erillisen sopimuksen mukaan. Kaukohoito onkin erittäin voimallinen hoitomuoto, jonka vastaanottamiseen ei vaadita hoitolaympäristöä. Sen voi vastaanottaa mukavasti esim. omalla kotisohvalla.
Intialaista päähierontaa teen asiakaskäyntinä mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Puh. 044 519 2849 Sanna Kortelainen
hoitola.unelmakulma (at) gmail.com

Y-tunnus: 2866490-9
Alv-numero: FI28664909

Yhteydenotto