Tuotteet

ITSEHOITOON TAI KORISTEEKSI:

Vaaleanpunainen: ruusukvartsi
Violetti: ametisti
Grafiitinharmaa/melkein musta: hematiitti

 

 • Ruusukvartsi
  Chakra: sydänchakra

Lyhyt esittely:
Henkiset vaikutukset: Rakkauden kivi. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla tukien parisuhteita ja romantiikkaa. Se auttaa puhdistumaan vihasta, pelosta, syyllisyydestä, surusta, mustasukkaisuudesta, riittämättömyyden tunteista ja kaunasta. Se tekee hyvää kaikille tunteille, lievittää järkytystä, hoitaa tunne-elämän haavoja ja auttaa toipumaan lapsuusajan huonoista muistoista.

Fyysiset vaikutukset: Tasapainoittaa seksuaalisia haluja, hedelmällisyyttä ja kuukautiskiertoa. Helpottaa kuukautiskipuja, PMS-oireita ja vähentää liiallista vuotoa. Tekee ihon kuulaammaksi, nuorentaa ja tasoittaa ryppyjä. Lievittää munuaisvaivoja vauhdittamalla kuona-aineiden poistumista. Auttaa astman, monenlaisten kipujen, sydänsairauksien, suonikohjujen, yskän, influenssan, palohaavojen, huimauksen ja auringonpolttamien hoidossa. Tekee hyvää pernalle, verenkierrolle ja lisämunuaisille. Sillä on runsaasti hyvää tekeviä ominaisuuksia.

 • Ametisti
  Chakra: kruunuchakra

Lyhyt esittely:
Henkiset vaikutukset: Ametisti vahvistaa auraa, tarjoaa suojaa  ja lisää itseluottamusta. Se puhdistaa ja rauhoittaa, vaikuttaa myönteisesti temperamenttiin ja auttaa irtautumaan alkoholismin kaltaisista riippuvuuksista sekä pakonomaisista käyttäytymismalleista. Tyynnyttää vihan tunteita, hillitsee liiallisia intohimoja ja lievittää vakivaltaisia taipumuksia. Lievittää hermostuneisuutta, jännitystä ja taipumusta yliherkkyyteen. Auttaa unettomuuden hoidossa. Se vahvistaa henkisyyttä. Vaurauden hankkiminen, menestyminen liike-elämässä ja muutosten tekeminen muuttuvat helpommiksi tämän kiven avulla. Ametisti myös voimistaa muiden kivien energiaa ja hoitaa sairauksien takana piileviä perussyitä.
Fyysiset vaikutukset: Tekee hyvää verenkierrolle, sydämelle ja immuunijärjestelmälle. Auttaa laskimotukosten, bakteeri- ja virusinfektioiden sekä syövän hoidossa. Vahvistaa myös vatsan, maksan, hormoneiden, käpy- ja aivolisäkkeen, sisäeritysrauhasten, ihon, luuston ja hampaiden terveyttä. Auttaa kuulo-ongelmissa ja tasapainoaistin häiriöissä. Auttaa päänsärkyyn, migreeniin, akneen, astmaan ja krooniseen väsymysoireyhtymään.

 • Hematiitti
  Chakra: juurichakra

Lyhyt esittely:
Henkiset vaikutukset: Yksi kaikkein tehokkaimmin maadoittava kivi. Se torjuu kielteisyyttä, antaa rohkeutta ja voimaa, tukee henkisiä prosesseja ja kirkastaa ajatuksia. Sen avulla ihminen kykenee tekemään päätöksiä ja etenemään itseensä luottaen. Se vähentää stressiä. Tästä kivestä voi olla apua kirjanpitäjille ja muille, joiden työhön kuuluu numeroiden käsittelyä.
Fyysiset vaikutukset: Tekee hyvää selkärangalle, verenkierrolle, auttaa mm. lihaskouristuksiin, anemiaan, selkäsärkyyn, aikaerosta johtuvaan väsymykseen, helpottaa matkapahoinvointia ja nopeuttaa luunmurtumien paranemista. Lisää nokkeluutta numeroiden käsittelyssä.

Näiden upeiden kivien koko vaihtelee n. 3 – 4,5 cm

Hinnat 3,5 – 4 e/kpl

 

**********

Lapin Saran MESIANGERVOVOIDE

Helpotusta:

 • lihas- ja nivelsärkyihin
 • hyttysten ja mäkärien puremiin
 • levottomiin jalkoihin
 • huuliherpekseen
 • palovammoihin
 • mustelmajälkiin
 • kuiviin kantapäihin
 • lapsille kasvukipuihin
 • huulivoiteena
 • eläinten hoitoon
 • Huom! Ei sovellu salisyli- ja mehiläisvaha-allergisille!

Hyväksi todettu tuote jo vuodesta 2000.
Sisältää mesiangervon kukkaa, rypsiöljyä, kookosrasvaa, mehiläisvahaa.

Hinnat:

100 ml, 14,00 €
45 ml, 8,00 €

 

 

 

 

 

**********
Mikäli tuotteet toimitetaan postitse, hintaan lisätään postikulut toimitustavasta riippuen.
Laskutus tapahtuu etukäteen ja tuotteet lähetetään vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillä.  Hinnat sis. alv 24 %.

Tilauksen voit tehdä yhteydenottolomakkeella kohdassa: Yhteystiedot
tai sähköpostitse osoitteella hoitola.unelmakulma  (at)  gmail.com tai puhelimitse.