Maadoittuminen ja energiasuojaukset

Yksinkertaisin ja helpoin esimerkki maadoittumisesta on kävely paljain jaloin luonnossa.

Vinkki: Mene metsään, ole hetki hiljaa paikallasi, sulje silmät, hengittele rauhallisesti sisään ja ulos, kuuntele luontoa, tunne maan vetovoima kehossasi. Anna luonnon auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan. Huomaa, miten kuulet kaikki luonnon äänet, joita et aikaisemmin edes kuullut.  Yksinkertaisesti nauti luonnon antamasta ilmaisesta hyvästä olosta ja rentoutumisesta. Jätä samalla mielestäsi kaikki huolet ja murheet ja palaa kotiin uudistuneena ja virkistyneenä hyvissä energioissa.

Maadoittumisessa yhdistyt maan luonnollisiin ja hienovaraisiin energioihin eli olet yhteydessä Äiti Maan energioihin.  Keho tasoittuu samalle energiatasolle maan kanssa. Vietä säännöllisesti paljon aikaa luonnossa, tee puutarhatöitä, halaile puita, tanssi, tee pitkiä kävelylenkkejä, istu puun juurella ja tunne puun energiat, liiku paljon. Kuvittele miten jalkapohjistasi kasvaa paksut, suuret juuret maahan. Kokeile Rescue Remedy –kukkatippoja.  Olet varmasti  kuullut myös monen julkisuuden henkilön kertovan heidän haastatteluissaan siitä, miten he ”lataavat akkuja” luonnossa/metsässä.

Maadoittuminen on kaikille tarpeellista. Monet oireet, jotka ovat useille tuttuja, johtuvat huonosta maadoittumisesta. Esimerkkejä oireista:

– päänsärky, migreeni
– huimaus, pyörrytys
– törmäily
– paniikki
– väsymys
– huono epämukava olo
– tavaroiden tiputtelu
– muiden negatiivisten energioiden imeminen

Maadoita itsesi joka päivä. Voit paremmin ja tasapainoisemmin, kun yhdistät energiasi maan energioihin. Unesi paranee, säryt ja stressi häviää. Palaudut nopeammin keholle raskaiden suoritusten jälkeen.

Energiasuojaukset

Energiasuojauksissa suojataan hoidettava alemmilta energioilta ja muiden negatiivisilta energioilta. Hoidon jälkeen hoidettava on hyvin herkkä ympäristön energioille ja hoidossa saavutettu hyöty vähentyy ja hoidon puhdistama uudistettu olemus valuu hukkaan, jos hoidettavalle ei tehdä energiasuojauksia.