Enkelitulkinnat kirjallisena

Tunnetko olevasi jonkinlaisessa risteyksessä punnitsemassa eri vaihtoehtoja, etkä oikein tiedä kumman polun valitsisit tässä elämänvaiheessa?
Oletko ajatuksinesi umpikujassa ja toivoisit niiden selkeytyvän?
Askarruttaako sinua parisuhdekuviot?
Mietityttääkö sinua työelämään liittyvät haasteet?
Toivotko saavasi ohjausta ja vahvistusta omille tuntemuksillesi ja pääseväsi eroon päättämättömyydestä?

Jos vastauksesi on Kyllä, suosittelen sinua tilaamaan kirjallisen Enkelitulkinnan, joka on kanavoitu henkilökohtaisesti juuri Sinulle!

Enkelitulkinnassa kanavoidaan enkeleiden välittämiä viestejä ja ohjausta asiakkaan tähän hetkeen. Enkelitulkinta ei ole tulevaisuuden ennustamista, vaan enkeleiden viestien kanavoimista eli enkeleiden viestien välittämistä. Enkelit tuovat näkemystä, jotta voimme tehdä valintoja omaksi korkeimmaksi parhaaksemme ja he vahvistavat yhteyttämme sielumme viisauteen.

Enkeleiden viestit käsittelevät juuri niitä asioita, mitkä ovat jokaiselle henkilökohtaisesti juuri nyt ajankohtaisia. He pureutuvat asioihin, joissa meidän oma mieli epäilee päätöksentekoa ja he auttavat vahvistamaan omaa sisäistä tunnettamme, jotta pystymme siitä käsin toimimaan vahvemmin omassa elämässämme. Enkelit eivät välttämättä anna suoraa vastausta mielessä askarruttavaan aiheeseen tai kysymykseen vaan he kertovat niitä viestejä, jotka liittyvät asiakkaan tähän hetkeen.

Toimin intuitiivisesti ja tarvittaessa käytän tulkinnan tekemisessä enkelikortteja tilanteen mukaan.

Tulkinta on minimissään n. 3 sivuinen ja sen tekemiseen menee yht. n. 1,5 tuntia aikaa.

Tulkinnan tilaaminen ja toimitus

Teen tulkintoja vain tilaajalle itselleen.

Mikäli haluaisit tilata tulkinnan jollekin toiselle, voit tilata hänelle lahjakortin, jolloin lahjakortin saaja voi itse valita haluaako hän käyttää sen tulkintaan vai johonkin saatavilla olevaan hoitovaihtoehtoon. Tai voit kertoa hänelle tulkinnasta ja hän voi tilata tulkinnan itse, jos hänestä siltä tuntuu, sen mukaan mikä onkaan hänelle siinä hetkessä parhain vaihtoehto.

Tulkinnan voi tilata parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta, hoidon yhteydessä tai puhelimitse.

Mainitse viestissäsi nimesi ja tulkinnan toimitustapa, lähetetäänkö se sähköpostilla vai perinteisellä postilla. Postitoimitusta varten tarvitsen myös osoitetiedot, johon tulkinta lähetetään.

Jos tilaat tulkinnan yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse, pyrin lähettämään laskun n. 1 vrk:n kuluessa tulkintatilauksesta. Teen tulkinnan vasta sen jälkeen, kun lasku on maksettu ja maksusuoritus näkyy tililläni eli n. 1 – 3 vrk kuluessa maksusuorituksen saapumisesta.