Enkelienergiahoito

Oletko kiinnostunut enkeleistä? Haluatko heidän hoitavan sinua yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti?
Jos tunnet tämän hoidon kutsuvan, olet sen tarpeessa.
Tämän hoidon voit vastaanottaa myös kaukohoitona.

Enkelienergiahoidossa kanavoidaan enkeleiden välittämää erittäin korkeavärähteistä parantavaa, rakkaudellista ja hoitavaa energiaa. Enkelihoito on aina ihana ja rakkaudellinen kokemus. Parantava energia ei liity pelkästään fyysisen kehomme parantumiseen, vaan sillä tarkoitetaan kokonaisvaltaisempaa muutosta.

Kun avaudumme vastaanottamaan enkeleiden parannusta, he tuovat korkeavärähteistä energiaa meihin siten, mikä palvelee meidän omaa korkeinta parastamme sillä hetkellä. Oma ajattelumme vaikuttaa fyysiseen kehoomme ja siinä tapahtuvat asiat eivät ole sattumia. Jos jokin osa meissä vastustaa muutosta, niin enkelitkään eivät voi pakottaa mitään tapahtumaan. Muutosta tapahtuu vain, jos se palvelee meidän korkeinta parastamme.  Meidän täytyy olla valmiita päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele ja olla valmiita vastaanottamaan muutos.

Enkelienergia auttaa meitä avautumaan ja tuntemaan vahvemmin oman sydämemme ja rakkauden sisimmässämme. Hoidettavan omasta tilanteesta riippuen, hoito saattaa saada aikaiseksi hyvin erilaisia muutoksia. Hoito on hyvin kokonaisvaltaista ja vaikuttaa jokaiseen osaan meissä. Hoitoa välitetään auraamme, jolloin se vaikuttaa tunteisiimme, ajatusmalleihimme, ajatuksiimme ja fyysiseen kehoomme.

Tuntemukset hoidon aikana voivat olla hyvin erilaisia riippuen hoidettavan sen hetkisestä tilanteesta. Hoitokokemus on kuitenkin aina ihana ja rakkaudellinen. Mitä avoimempia olemme, sitä vahvemmin enkelit voivat vaikuttaa meihin. Enkelihoidossa enkelit tekevät juuri sen, mikä on hoidettavalle parhaaksi ja hoito sopii kaikille.

Hoidon jälkeen kannattaa kiinnittää huomiota maadoittumiseen, esim. luonnossa olemiseen, veden juomiseen, rentoutumiseen ja tähän hetkeen keskittymiseen, lempeyteen ja kauniisiin ajatuksiin. On tärkeää kuunnella omaa kehoaan ja sen viestejä.

Tämä hoito voidaan tehdä myös kaukohoitona, jolloin sovitaan ajankohta hoidon vastaanottamiselle.  Tällöin hoidettava voi rentoutua vastaanottamaan hoidon rauhallisessa ympäristössä.

 

Hoidon kulku

Hoidettavalle luodaan mukava rento asento makuuasennossa, jossa hän voi rauhassa vaikka nukahtaa hoidon aikana. Hänet peitellään viltillä, jotta olo on turvallinen ja hoidettavalle ei tule hoidon aikana kylmä. Hoitotilassa on rauhallinen ja lämmin tunnelma ja rauhallista musiikkia, joka auttaa rentoutumaan. Hoidettavan kannattaa varustautua mukavilla ja rennoilla vaatteilla, joilla on kivempi rentoutua vastaanottamaan hoitoa, kuin puristavissa ja kiristävissä vaatteissa.

Hoito aloitetaan maadoittumisella ja energiasuojauksilla. Tämän jälkeen hoitaja välittää enkeleiden hoitavaa energiaa kauttaan hoidettavalle. Hoidon aikana käsitellään intuitiivisesti hoidettavan auraa, chakroja eli energiakeskuksia tai jotain kohtaa kehossa. Kädet eivät välttämättä koske kehoon ollenkaan hoidon aikana tai koskettavat vain kevyesti. Lopuksi varmistetaan vielä maadoittuminen ja energiasuojaukset ja keskustellaan hoidosta ja hoidon jälkeisistä ohjeista.

Hoidon kesto

Hoitotapahtumaan varataan tunti ja se sisältää alkukeskustelun, valmistelut, hoidon ja loppukeskustelun.

 

Tämä hoito voidaan toteuttaa myös kaukohoitona erikseen sovittuna ajankohtana, jolloin hoidettavalla on mahdollisuus järjestää hoidon vastaanottamiseen häiriötön aika ja tila. Tällöin hoidettava voi rentoutua vastaanottamaan hoidon rauhallisessa ympäristössä. Hoidon jälkeen otan yhteyttä hoidettavaan sovitulla tavalla.