Tervetuloa sivuilleni ja tutustumaan palvelutarjontaani!

Pysähdy hetkeksi, kuuntele omaa kehoasi, hengitä tietoisesti muutamia kertoja päivittäin, nuku riittävästi, liiku, syö juuri sinun kehollesi sopivaa ravintoa, toimi omien voimavarojesi puitteissa. Ole kiitollinen,  nauti pienistä arjen iloista!

Tavoitteenani on tarjota erilaisia hoitovaihtoehtoja, joilla voi

* vähentää stressiä
* auttaa rentoutumaan syvällisemmin
* kannustaa asiakasta ottamaan hänen oma hyvinvointinsa paremmin huomioon
* auttaa tasapainottamaan asiakkaan energiakeskuksia eli chakroja ja sitä kautta saavuttaa tasapainoisempi olo sekä henkisesti että fyysisesti.

Omat kokemukset, saatu apu erilaisiin oireisiin ja sitä kautta halu auttaa myös muita, ovat vaikuttaneet suuresti tämän monivuotisen Unelman toteutumiseen eli sivutoimisen yrityksen perustamiseen marraskuussa 2017!

Ensikosketukseni reikiin tapahtui v. 2010, jonka jälkeen olen kouluttautunut Mikao Usuin luonnollisen parantamisen menetelmiin, asteet I ja II. Sen jälkeen kristallihoitajaksi, intialaiseen päähierontaan ja enkelitulkitsijaksi.

Hoitovaihtoehdot

* Intialainen päähieronta
* Enkelienergiahoito, myös kaukohoitona
* Reiki, myös kaukohoitona
* Kristallihoito, myös kaukohoitona

Palvelut ovat saatavilla vain ajanvarauksella. Ajanvaraukset joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenotto-lomakkeen kautta. Huomioithan, että en vastaa puheluihin hoidon aikana. Soitan takaisin, kun se on mahdollista. Mikäli et tavoita minua puhelimitse, toivon, että lähetät soittopyynnön erillisenä tekstiviestinä ja kerrot myös milloin sinut parhaiten tavoittaa. Kiitos!
Tällä hetkellä minulla ei ole erillistä hoitotilaa, vaan teen pääasiassa kaukohoitoja. Intialaista päähierontaa teen asiakaskäyntinä mahdollisuuksien mukaan.

Muut palvelut/tuotteet

* henkilökohtaiset kirjalliset Enkelitulkinnat.
* erilaiset itsehoitotuotteet, joista löytyy tarkemmin ajantasaiset tiedot Tuotteet-osiossa.

Lahjakortit

Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät Tuotteet-osiossa.

NeoLife -tuotteet

Voit tilata kaikkia NeoLife-tuotteita NeoLife-nettisivujen kautta Distributor numerollani 44-821230. Tällöin sinun tulee rekisteröityä  NeoLife-asiakkaaksi ja valita minut Distributoriksi, jolloin tilaat ja maksat tuotteet itse ja valitset itsellesi sopivan toimitustavan. Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät: www.neolife.com
Sivuilta löytyy hyvinvointituotteiden lisäksi myös mm. mahdollisesti sinulle ennestään tutut Golden-pesuaineet. Omat NeoLife -kokemukseni liittyvät eniten hyvinvointiin liittyviin tuotteisiin.

Tutustu tarkemmin palvelusisältöön ja varaa aika siihen hoitomuotoon, joka puhuttelee sinua eniten.
Palvelen luottamuksella ja yksilöllisesti asiakkaan tilanteen huomioiden.

Lämpimästi tervetuloa!

Sanna Kortelainen