Ajankohtaista

ELOKUU

La 15.8. klo 9.00 – 14.00 Voidaan Hyvin -pihatapahtuma Heinolatalon pihapiirissä (kelivarauksella sisätiloissa, entinen nuorisotila)

Tule tutustumaan palveluihin ja tuotteisiin. Myytävänä myös mesiangervovoidetta ja itsetehtyjä koruja.

Sointukylpyjä pienryhmille (max. 7 hlöä)
maanantaina 17.8., 24.8., 31.8. klo 19.00 – 20.00.

Paikka HaminJoogan ihanan tunnelmallinen HaminJoogan joogastudio Hollolan Soramäessä, Soramäentie 31.

Hinta 20 e/hlö (sis. alv 24 %)
Maksuehdot – ensisijaisesti pankkikortti/luottokortti, myös lähimaksuominaisuus (- käteinen, mieluiten tasaraha)

Tutustu palvelusivuun: Tiibetiläiset äänimaljahoidot ja sointukylvyt, jotta ääniaallot tulevat tutuiksi ennen tapahtumaa. Lue tarkasti ilmoittautumisohjeet ja peruutusehdot. Näissä tapahtumissa on rajoitettu osallistujamäärä max. 7 hlöä.

Ilmoittautuessasi tähän tapahtumaan hyväksyt nämä ilmoittautumis- ja peruutusehdot. Antamiasi henkilötietoja käytetään vain tähän tapahtumaan liittyvään tiedottamiseen ja/tai laskuttamiseen. Tapahtumaan osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen osallistuja vastaa omasta tapaturmavakuutuksestaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtumaan on SITOVA.

Ilmoittautumiset puhelimitse 044 519 2849 tai sähköpostilla hoitola.unelmakulma (at) gmail.com.
Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa – nimi – puhelinnumero – sähköpostiosoite. Ilmoittautumisen peruutus tulee tehdä viimeistään 3 h ennen tapahtuman alkua. Alle 3 h tehdystä peruutuksesta sekä peruuttamattomista poisjäänneistä peritään täysi hinta.
Sointukylvyn minimiosallistujamäärä on 4 hlöä.

Hoitola Unelmakulma pidättää oikeuden perua tapahtuman vähäisestä osallistujamäärästä johtuen (alle 4 hlöä) tai ohjaajan sairastumisen, sääolosuhteiden tms. syyn takia. Tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle heti tällaisen tilanteen varmistumisen jälkeen. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, pyritään järjestämään tilalle uusi tapahtuma. Tällöin etusijalla ilmoittautumisissa on aiemmin paikkansa peruutuksen takia menettäneet. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään erillinen vahvistusviesti ensisijaisesti sähköpostilla. Mikäli kaikki paikat on jo varattu, sinulle lähetetään erillinen ilmoitus ja voit halutessasi jäädä varasijalle.

KORONA
Huolehditaan yhdessä turvaetäisyyksistä tapahtuman aikana. Maksupääte desinfioidaan jokaisen asiakaskosketuksen jälkeen. Tapahtumassa on myös käsien desinfiointimahdollisuus käsidesillä. Ilmoittautuminen/osallistuminen tähän tapahtumaan on kielletty, jos olet sairas tai sinulla on hengitystieinfektion oireita tai matkalta paluu tai kontakti koronaviruspotilaan kanssa tapahtumaa edeltävän 14 vuorokauden aikana.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan, jokainen sointukylpy on erilainen!
Sanna ❤️

LOKAKUU

18.10. Hyvinvointia Pyrylässä Villähteellä klo 10.00 – 18.00 Villähteen Nuorisoseurantalolla. Teen tapahtumassa myös intialaista päähierontaa hintaan 35 e/hlö (sis. alv 24 %).

Tule tutustumaan palveluihin ja tuotteisiin. Myytävänä myös mesiangervovoidetta ja itse käsintehtyjä koruja.