Ajankohtaista

Sinä hieroja, fysioterapeutti, kampaaja…. kaipaatko lisätuloja?
Markkinoille tuli tammikuussa tuote nimeltä Flow, joka liikkuu kevyesti ja helposti asiakaskohtaamisissa.
Vastaavaa kolmivaikutteista energiajuomaa ei markkinoilta löydy:

* Antaa välittömästi energiaa
* Polttaa tehokkaasti rasvaa
* Antaa soluille suojaa

Tuote on suomalainen ja Oulun yliopiston kanssa yhteistyönä kehitelty.

Jos tuote ja hinnat/kate kiinnostavat, laita viestiä, niin jutellaan lisää.
Tässä on iso mahdollisuus!

Aivan mahtava tuote myös esim. yövuoroon, retkelle, pitkälle ajomatkalle, treenaamiseeen… silloin, kun haluat välitöntä energiaa ja jaksamista.

Asiakaskokemuksina ensimmäisten käyttökuukausien ajalta monet ovat kertoneet painon putoamisesta ja ne, jotka ovat käyneet kehonkoostumusmittauksessa ennen tuotteen käytön aloittamista ja esim. kuukauden käytön jälkeen, että viskeraalinen rasva on vähentynyt ja lihasmassa kasvanut ja yleisesti jaksaminen on ihan eri tasolla tehdä kaikkea.​

Omat kokemukset kuukauden testijaksolta 1 annos/pv: painoa pudonnut 2,6 kg, lantiolta 4 cm, vyötäröltä 1 cm. Harmittaa, etten käynyt kehonkoostumusmittauksessa ennen aloitusta, joten tarkkoja muutosarvoja ei ole omasta itsestäni esittää.

Hyödynnä tutustumistarjous, jota on jatkettu 31.3. asti.
Tilaaminen onnistuu koodilla SP721C.
Vain kokeilemalla voit tietää, miten tämä uutuus juuri sinuun vaikuttaa.

Lähde edustajaksi ja hyödynnä tämän uutuustuotteen keveys ja helppous! On sinusta itsestäsi kiinni, kuinka paljon ja miten nopeasti saat tuloksia aikaan. Omaa varastoa ei tarvita. Voit tehdä tätä verokortilla tai y-tunnuksella. Se mitä voit menettää on 99 e liittymismaksu, se mitä voit saavuttaa on paljon enemmän. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni!

***

HYVINVOINTIKUTSUJA ZOOM-SOVELLUKSELLA

Tervetuloa kuulemaan miten voit parantaa vastuskykyäsi, saada lisää energiaa, vahvistaa ja tukea omaa ja läheistesi hyvinvointia. Tilaisuuksia järjestetään ilmoittautumisten perusteella. Kesto 30 min. Voit myös kerätä itse oman ryhmän 2 – 10 hlöä, jolloin sinun kanssasi sovitaan yhteinen Zoom-aika ja kenelle linkki lähetetään. Ilmoittaudu mukaan hoitola.unelmakulma (at) gmail.com.

***************

Olethan tilannut uutiskirjeen?
Tilaa se helposti QR-koodilla, joka löytyy yhteystiedosta.

Tykkää sivusta Facebookissa, näet kaikki julkaisut ja tarjoukset!
Seuraa Instagramissa @sanna_kortelainen_