Ajankohtaista

TAMMIKUU

Uusi tuote julkistettu 9.1.21. Tämä on enemmän kuin energiajuoma!
Tämä on suomalainen innovaatio maailmalle. Tällä saat puhtia päivään, välitöntä energiaa, se polttaa tehokkaasti rasvaa ja antaa vahvan solusuojan.

Aivan mahtava tuote myös esim. yövuoroon, retkelle, pitkälle ajomatkalle, treenaamiseeen… silloin, kun haluat välitöntä energiaa ja jaksamista.
Pitempiaikainen käyttö polttaa tehokkaasti rasvaa (myös viskeraalista rasvaa, ks. tallenne).

Suosittelen ehdottomasti katsomaan lanseerauksen tallenteen, jossa kerrotaan tämän tuotteen taustoista ja tuotteen kehityksestä, testiryhmästä ja tuloksista. Lippuja on vielä muutamia jäljellä.
Tästä linkistä voit rekisteröityä Flow -areenalle.
https://events.arcticnutrition.com/landing/adl/kortelainen00
Rekisteröinnin jälkeen vahvista saamasi sähköposti, saat lipun ja pääset Natural Flow -areenalle. Kaikki tapahtuma-areenan tallenteet on katsottavissa 31.1.21 asti. Erillisenä videona löydät myös liiketoiminnan esittelyn.

Tutustu ja tilaa suoraan https://www.arcticnutrition.com/fi/flow
Tutustumistarjoukset voimassa 31.1. asti.
Jos et ole vielä Arctic Nutritionin asiakas, käytä suosittelukoodia SP721C, niin saat halvemmat postikulut.

Kun lähdet mukaan edustajaksi nyt, voit hyödyntää tuotelanseerauksen kaikki edut! On sinusta itsestäsi kiinni, kuinka paljon ja miten nopeasti saat tuloksia aikaan. Omaa varastoa ei tarvita. Voit tehdä tätä verokortilla tai y-tunnuksella. Se mitä voit menettää on 99 e liittymismaksu, se mitä voit saavuttaa on paljon enemmän. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni!

***

Olethan tilannut uutiskirjeen?
Tilaa se helposti QR-koodilla, joka löytyy yhteystiedosta.